0

Sommerstemning

Posted by admin on 10. august 2010 in Ferie, Laura, Mathias |

Så er vores sommerferie nr. 2 endelig startet. Det fejrer vi med at lægge lidt sommerbilleder her på siden.

I weekenden hentede vi en meget veltilpas Laura hos Farmor og Farfar i Storvorde. Her havde hun været alene på ferie siden tirsdag, og dagene var fløjet afsted med fisketur, overnatning i telt og Tivolibesøg med Faster. Lørdag hyggede vi os med Bedstefar, Mormor og Morfar i Bedstefars kolonihave. Her brugte Laura og Mathias nok mindst 100 liter vand, der blev hældt fra den ene spand til den anden… og tilbage igen. Søndag fejrede vi Oldemors 75års fødselsdag ved Bratbjergsøerne, hvor hele familien var samlet.

1082

I går besøgte vi en anden gren af familien – vi var nemlig i Zoologisk Have, hvor vi både så rovfugleshow og dukketeater. Mathias var ikke helt så interesseret i dukketeatret som sin søster og gik derfor på besøg hos hønsene i stedet.

20100810_BonBonland_IMG_8464

I dag har vi været i Bon Bon Land. Her fik børnene prøvet både små el-lastbiler (som Laura dog fyldte ‘isel på to gange på turen), hoppepuder,  rutsjebaner (Laura er vild med store rutsjebaner) og små både.

Nok med alt det snak – Jesper siger, at I alligevel kun er interesseret i billederne. Dem kan I finde her.

Rigtig god sommer 🙂

Skriv et svar

Copyright © 2008-2021 Familien Krogh Christensen All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.