0

Hverdagsglimt

Posted by admin on 18. oktober 2010 in Laura, Mathias |

20100911_Laura med krøller_IMG_9070

Laura er meget optaget af at pynte og “gøre fint” – og det er uanset, om det drejer sig om hende selv (se det fine billede med “krøller”), dukkerne eller muffins, der skal pyntes med drenge- og pigefarver. Hun er vild med at tegne (og gerne skrive lidt) og lave perler – og det har inspireret Mathias, der også gerne vil lave perler.

20101017_Mathias laver perleplade_IMG_9492

Legen med perler er dog ikke helt den samme 😉 Mathias er bare mere til scooter og klatrestativer. Lige nu kæmper han på 3. dag med en virus, der giver 40 i feber og har lagt ham fuldstændig ned. Vi håber han bliver frisk til efterårsferien i sommerhuset.

Der er flere nye billeder fra september og oktober i galleriet.

Skriv et svar

Copyright © 2008-2021 Familien Krogh Christensen All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.