0

Snemand, fastelavn og Mathias 3 år

Posted by admin on 1. marts 2012 in Ikke kategoriseret |

20120217_Fastelavn_IMG_2313“Nu er det jul” råbte Laura – ikke helt, men det sneede, så vi tog det varme tøj på og byggede en flot snemand. Og så har verdens flotteste mariehøne og den sejeste arbejdsmand været til fastelavn. Se billederne i vores februaralbum.

Vores store dreng er også blevet 3 år. Fødselsdagen faldt i år på en lørdag, så vi havde god tid til at synge, åbne gaver, hygge og have besøg af bedstevennen William med familie. Mathias nåede også at blive fejret fredag i børnehaven og søndag af de gamle naboer, så han har fået masser af hurraer med på vejen. Også familien havde husket dagen og sendt gaver og kort til den stolte fødselar. … og mon ikke der kommer en lille ekstra fejring med familien i løbet af foråret… 🙂

 

20111207_Laura er Luciabrud i Regnbuen_IMG_2159Julen varer lige til påske – og derfor er vi lige i rette tid med et par julebilleder i decemberalbummet af en stolt luciabrud og en fjollet julemand.

Skriv et svar

Copyright © 2008-2022 Familien Krogh Christensen All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.